Сортування, калібрування, ручне перебирання та аспірація (відділення шкаралупи від ядра) для волоського горіха - важлива складова циклу переробки горіха. Після того як урожай зібраний, очищений від зеленого навколоплідника він надходить на сортування і калібрування.
У побутових умовах калібрування горіха в 95% випадків проводиться вручну і чим більше людей задіяні в цьому процесі, тим швидше він проходить. На великих промислових підприємствах та цехах у хід йде калібрувальне обладнання, яке сортує горіхи за розміром, для подальшої якісної колки горіхоколами.
Ми представляємо широкий асортимент калібрувального обладнання. Залежно від обсягів вашого виробництва та розмірів плодів горіха є роторні та лінійні калібратори. Легко і швидко сортують горіх за фракціями, готуючи до подальшої колки.
Лінійний калібратор грецького горіха для сортування волоського горіха, фундука, мигдалю, мушлі та іншої сировини, завдяки своїм гнучким налаштуванням.
Переваги покупки Сортувального обладнання: