Коптильня з гідрозатвором 2 рівня та піддон 470х270х240 метал 1,5 мм.
Характеристика:
Габаритні розміри: (можемо виготовити будь-яких розмірів)
Розміри коптильної камери:
У комплектацію входить:
ПРИНЦИП РОБОТИ:
На дно коптильні насипаємо тріска, ставимо піддон, викладаємо на ґрати продукт, накриваємо кришкою.
Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) та ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно.
Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час – процес копчення розпочався!
ІНФО ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
• Курячі стегенця 30 - 45 хв.
• Курка 60-90 хв.
• Сало або реберця 45-60 хв.
• Шинка, балик 60 90 хв.
• ковбаски 45-60 хв.
Основні | |
---|---|
Виробник | Metalzavod |
Країна виробник | Україна |