43 500 ₴
Стильна та проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого та холодного копчення, а також має функції в'янення й сушіння продуктів.
Коптильня має подвійну утеплену стінку завтовшки 75 мм. У такий спосіб досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати цілий рік.
Продукти можна просушувати прямо в камері та контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачена функція конвекції (рівномірне розподілення тепла всередині камери), функція охолодження й рівномірний розподіл диму всередині камери.
Коптильня пофарбована яхтовим лаком із додаванням тонування. Дах виготовлений із профлісу. На дверях встановлені ковані елементи, петлі та ручка, що надає будиночку елегантного та красивого дизайну. Також на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.
Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димохід із регульованою заслінкою, що дає змогу контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оздоблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.
Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димохід. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати й дубову, осінову, й інші породи — тільки не хвойні.
Коптильня дуже проста у використанні:
Для холодного копчення — приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора та ввімкнути в розетку, засинати в димогенератор стружку, виставити подавання повітря на компресорі на максимум, розпалити турбіноскою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного коптильнування в коптильню, щільно закрити двері, виставити подавання повітря на компресорі на мінімум за 10 хвилин після старту.
Для гарячого копчення — приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора та ввімкнути в розетку, засинати в димогенератор стружку, виставити подавання повітря на компресорі на максимум, розпалити турбіноскою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного коптильнування в коптильню, щільно закрити двері, виставити подавання повітря на компресорі на мінімум за 10 хвилин після старту. Ввімкнути на панелі керування кнопку "Сіть". Ввімкнути кнопку "Гір'яне копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1 °C до +95 °C). Термоконтролер автоматично підтримуватиме цю температуру.
До комплекту з коптильнею входить книга з докладними рецептами копчення.
Особливості коптильні:
Комплектація:
Функціонал:
Додаткова комплектація:
Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!
Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Разове завантаження коптильні | Більше 70 (кг) |
Стан | Новий |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче і холодне |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 1500 мм |
Довжина | 710 мм |
Ширина | 600 мм |
Комплектація | |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |