Кошик
1312 відгуків
ПРОФТЕХ - інтернет магазин силової техніки
Контакти
ПРОФТЕХ - інтернет-магазин силової техніки.
32302, пр-т Грушевського 46, Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (67) 004-43-55
+380670044355
впередназад
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 3
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 4
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 5
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 6
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 7
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 8
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 9
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 10
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 11

Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

78 800 ₴

  • Готово до відправки
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 (120х100х225 см, до 100 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯГотово до відправки
78 800 ₴
+380 (67) 004-43-55
+380 (67) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Дерев'яна коптильня холодного и гарячого копчення Мах 2.0 ТМ "Древос" (120х100х225 см)

Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів.

Коптильня має подвійну утеплену стінку товщиною 64 мм. Таким чином досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати круглий рік.

Продукти можна просушувати прямо в камері і контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачена функція конвекції (рівномірний розподіл тепла всередині камери), функція охолодження і рівномірний розподіл диму всередині камери.

Коптильня пофарбована яхтовий лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.

Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслонкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.

Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.

Коптильня дуже проста у використанні:

Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.

Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру.

  • Копчення риби (холодним способом) триває — від 8 до 36 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • копчення риби (гарячим способом) триває — від 1 до 4 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин (залежно від рецепта мариновки та розмірів)
  • витрата тріски — 100 грамів на годину.

У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.

Особливості коптильні:

  • Якісна ручна робота
  • Екологічно чисті матеріали
  • Виробник – Древос
  • Матеріал коптильні - липа
  • Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь
  • Розміри: 84х80х185 см
  • Подвійна утеплена стінка 64 мм. Можна використовувати круглий рік
  • Тип копчення – холодне і гаряче з функцією в'ялення
  • Нагрівальний елемент (ТЕН) - 8 кВт
  • Разове завантаження коптильні – 100 кг
  • Димогенератор: до 10 годин насичення димом
  • Вентилятор для сушіння у камері
  • Форма – прямокутна із трикутним дахом
  • Конструкція – цільна
  • Джерело диму – тріска

Комплектація:

  • Конвектор 3 шт
  • Вентилятор 2 шт
  • Перекладини 32 шт
  • Гачки 100 шт
  • Рівень 2 шт
  • Піддон для збирання жиру 1 шт
  • Димогенератор 1 шт
  • Компресор 1 шт
  • Інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон (1 рік)
  • Подарункові упаковки тріски

Функціонал:

  • Гаряче копчення
  • Холодне копчення
  • Датчик температури у камері
  • Сушіння продукту перед копченням

Додаткова комплектація:

  • Колеса - 1000 грн
  • Освітлення в коптильній камері - 1000 грн
  • Заміна на димогенератор з відстійником - 2500 грн
  • Оглядове вікно - 1500 грн 
  • Висувний піддон -  900 грн
  • Бічний столик - 1000 грн
  • Решітка для сиру - міні та сімейна - 350 грн, класік та біг - 450 грн
  • Бічні ручки - 900
  • Гравірування - від 500 грн
  • LED підсвічування - 1000 грн 
  • Компресор у даху - 500 грн
  • Електростатика - 6000 грн
  • Парогенератор - 7000 грн
  • Накладні двері - 2000 грн
  • Пересувні полички - 1000 грн
  • Конвекція - 2000
  • Обшивка нержавіючою сталлю - міні та сімейна - 3000 грн, класік - 3500 грн, біг - 4000 грн

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!

Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильніБільше 70 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Довжина840 мм
Ширина800 мм
Комплектація
Піддон для стікання жиру1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 78 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner