75 000 ₴
Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Біг 3.0 (83х90х170 см)
Версія 3.0 - модифіковані коптильни (сенсорне управління, холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування, режим варіння)
Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів.
Коптильня пофарбована яхтовий лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.
Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслонкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.
Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.
Коптильня дуже проста у використанні:
Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.
Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру.
У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.
Особливості коптильні:
Комплектація:
Функціонал:
Додатково:
Додаткова комплектація:
Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!
Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Разове завантаження коптильні | 50-70 (кг) |
Стан | Новий |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче і холодне |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 610 мм |
Ширина | 600 мм |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 900 мм |
Ширина коптильні | 830 мм |
Комплектація | |
Гачки для підвішування риби | 50 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |