Кошик
1312 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ПРОФТЕХ - інтернет магазин силової техніки
Контакти
ПРОФТЕХ - інтернет-магазин силової техніки.
32302, пр-т Грушевського 46, Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (67) 004-43-55
+380670044355
впередназад
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 3
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 4
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 5
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 6
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 7
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 8
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 9
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 10
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 11

Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

75 000 ₴

  • Готово до відправки
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 3.0 ТМ "Древос" (83х90х170 см, до 70 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯГотово до відправки
75 000 ₴
+380 (67) 004-43-55
+380 (67) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Біг 3.0 (83х90х170 см)

Версія 3.0 - модифіковані коптильни (сенсорне управління, холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування, режим варіння)

Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів.

Коптильня пофарбована яхтовий лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.

Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслонкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.

Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.

Коптильня дуже проста у використанні:

Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.

Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру.

  • копчення риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин 
  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин
  • копчення риби (гарячим способом) - від 1 до 4 годин 
  • копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин 
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин 
  • витрата тріски - 100 грамів на годину.

У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.

Особливості коптильні:

  • Якісна ручна робота;
  • Екологічно чисті матеріали.
  • Виробник – Древос
  • Матеріал коптильні - липа
  • Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь
  • Розміри: 83х90х170 см
  • Внутрішні розміри: 60х61х160 см
  • Об'єм камери: 585 л
  • Нагрівальний елемент (ТЕН) - 4,0 кВт
  • Разове завантаження коптильні – 60-70 кг
  • Димогенератор: до 8 годин насичення димом
  • Сенсорний блок керування на 4 режими

Комплектація:

  • Камера з нержавіючої сталі всередині
  • Накладні двері
  • Сенсорний блок керування 1 шт
  • Датчик - голка для продуктів 1 шт
  • Датчик вологості 1 шт
  • Прутки з харчової нержавіючої сталі 12 шт
  • Світловий сигналізатор 1 шт
  • Звуковий сигналізатор 1 шт
  • Конвектор 1 шт
  • Вентилятор просушування із зовнішнім шибером 1 шт
  • Захисні сітки від комах 2 шт
  • Регульований димар з виходом під гофру 1 шт
  • Технологічний отвір під щуп для продуктів 1 шт.
  • Регульовані полиці за висотою 3 ряди
  • Гачки 50 шт
  • Злив для миття камери 1 шт
  • Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром 1 шт
  • Вбудований компресор 1 шт
  • Інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон (1 рік)
  • Подарункові упаковки тріски

Функціонал:

  • Сенсорне управління
  • Холодне копчення
  • Гаряче копчення
  • Просушування продуктів у камері
  • Режим обсмажування
  • Режим варіння
  • Вимірювання та керування температурою всередині продукту
  • Вимірювання та керування вологістю
  • Вимірювання та керування за часом режимів сушіння, копчення, варіння
  • Управління циклічності роботи вентилятора просушування
  • Управління циклічністю роботи парогенератора
  • Управління роботою димогенератора та автозапалювання тріски
  • Звукове оповіщення після завершення роботи програми
  • Можливість коптити при мінусових температурах
  • Рівномірний розподіл температури та диму в камері
  • ПІД – регулювання температури, немає інертності при нагріванні камери
  • Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим
  • Виробництво в'яленої продукції

Додатково:

  • Можливість підключити парогенератор
  • Можливість коптити дрібну рибу на прутках
  • Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
  • Можливість встановити щуп для продуктів
  • Можливість мити камеру напором води
  • Можливість регулювати полиці за висотою

Додаткова комплектація:

  • Колеса - 1200 грн
  • Освітлення в коптильній камері - 1500 грн
  • Заміна на димогенератор з відстійником - 3000 грн
  • Оглядове вікно - 2000 грн 
  • Бічний столик - 1500 грн
  • Решітка для сиру: міні та сімейна - 450 грн, класік та біг - 600 грн
  • Бічні ручки - 1500 грн
  • Гравірування - від 1000 грн
  • LED підсвічування - 1500 грн 
  • Компресор у даху - 700 грн
  • Парогенератор звичайний - 5500 грн
  • Парогенератор під тиском - 8500 грн
  • Накладні двері - 2000 грн
  • Пересувні полички - 1500 грн
  • Конвекція - 3000 грн
  • Обшивка нержавіючою сталлю: міні та сімейна - 3000 грн, класік - 3500 грн, біг - 4000 грн

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!

Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильні50-70 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Довжина610 мм
Ширина600 мм
Габаритні розміри
Довжина коптильні900 мм
Ширина коптильні830 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби50 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner