Коптильня гарячого і холодного копчення Біг PRO NEW ТМ "Древос" (97x87x180 см, до 60 кг)
Версія PRO - вдосконалені коптильні (холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування)
ЩО ВИ ЗМОЖЕТЕ ПРИГОТУВАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ НАШОЇ КОПТИЛЬНІ:
- копчення риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин
- копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин
- копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин
- копчення риби (гарячим способом) - від 1 до 4 годин
- копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин
- копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин
- витрата тріски - 100 грамів на годину.
У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.
Характеристики:
- Зовнішні розміри: 97x87x180 см
- Внутрішні розміри: 60x61x125 см
- Об'єм камери: 465 л
- Зможете закоптити за 1 раз: 50-60 кг
- Виготовлено з: липа, нержавіюча сталь
- Димогенератор: до 8 годин димління
- Потужність: 4,5 кВт
- Гарантія 1 рік
Комплектація:
- Покращений модульний блок керування (з'ємний) з ключем
- Поличка зверху
- Подвійна конвекція
- Металокаркас
- Авторські навіси і засувки
- Камера з нержавіючої сталі всередині
- Накладні двері
- Трикутні поперечини 8 шт
- Гачки 30 шт
- Регульовані полиці за висотою 2 ряди
- Вентилятор просушування із зовнішнім шибером 1 шт
- Злив для миття камери під кутом 1 шт
- Нагнітач повітря равлик для димогенератора з можливістю працювати від павербанка 1 шт
- Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром 1 шт
- Регульований димар з виходом під гофру 1 шт
- Інструкція з експлуатації 1 шт
- Гарантійний талон 1 шт
- Тріска 3 уп
Функціонал:
- Функціонал:
- Холодне копчення
- Гаряче копчення
- Просушування продуктів у камері
- Режим обсмажування
- Можливість коптити при мінусових температурах
- Можливість підключити парогенератор
- Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
- Можливість встановити щуп для продуктів
- Можливість мити камеру напором води
- Можливість регулювати полиці за висотою
- Рівномірний розподіл температури та диму в камері
- ПІД – регулювання температури, немає інертності при нагріванні камери
- Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим.
- Виробництво в'яленої продукції
Додатково:
- Можливість підключити парогенератор
- Можливість коптити дрібну рибу на прутках
- Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні
- Можливість встановити щуп для продуктів
- Можливість мити камеру напором води
- Можливість регулювати полиці за висотою
Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!
Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!