Кошик
1105 відгуків
ПРОФТЕХ - інтернет магазин силової техніки
Контакти
ПРОФТЕХ - інтернет-магазин силової техніки.
32302, пр-т Грушевського 46, Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (67) 004-43-55
+380670044355
+380 (67) 004-43-55
впередназад
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 3
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 4
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 5
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 6
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 7
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 8

Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

42 200 ₴

  • В наявності
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW (85x60x174 см, до 25 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯВ наявності
42 200 ₴
+380 (67) 004-43-55
+380 (67) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW ТМ "Древос" (85x60x174 см, до 25 кг)

Версія PRO - вдосконалені коптильні (холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування)

ЩО ВИ МОЖЕТЕТЕ ПРИГОТУВАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ НАШОЇ КОНТИЛЬНІ:

  • Копчення риби (холодним способом) триває — від 8 до 36 годин
  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин 
  • копчення риби (гарячим способом) триває — від 1 до 4 годин
  • копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин 
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин 
  • витрата тріски — 100 грамів на годину.

До комплекту з коптильнею входить книга з докладними рецептами копчення.

Характеристики:

  • Зовнішні розміри: 85x60x174 см
  • Внутрішні розміри: 41x40x125 см
  • Об'єм камери: 205 л
  • Зможете закоптити за 1 раз: 20-25 кг
  • Виготовлено з: липа, нержавіюча сталь
  • Димогенератор: до 8 годин димління
  • Потужність: 2 кВт
  • Гарантія 1 рік

Комплектація:

  • Покращений модульний блок керування (з'ємний) з ключем
  • Поличка зверху
  • Авторські навіси і засувки
  • Камера з нержавіючої сталі всередині
  • Накладні двері
  • Трикутні поперечини 6 шт
  • Гачки 20 шт
  • Регульовані полиці за висотою 2 ряди
  • Конвектор 1 шт
  • Вентилятор просушування із зовнішнім шибером 1 шт
  • Злив для миття камери під кутом 1 шт
  • Захисні сітки від комах 2 шт
  • Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром 1 шт
  • Нагнітач повітря равлик для димогенератора з можливістю працювати від павербанку 1 шт
  • Регульований димар з виходом під гофру 1 шт
  • Інструкція з експлуатації 1 шт
  • Гарантійний талон 1 шт
  • Тріска 3 уп

Додатково:

  • Холодне копчення та гаряче копчення
  • Просушування продуктів у камері та виробництво в'яленої продукції
  • Режим обсмажування
  • Рівномірний розподіл температури та диму в камері
  • Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!

Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильні15-25 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Висота1250 мм
Довжина400 мм
Ширина410 мм
Габаритні розміри
Довжина коптильні670 мм
Ширина коптильні660 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби20 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Додаткові характеристики электрокоптильни
Споживана потужність2000 Вт
Інформація для замовлення
  • Ціна: 42 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner