Коптильня холодного та гарячого копчення Класік PRO NEW ТМ "Древос" (85x60x174 см, до 25 кг)
Версія PRO - вдосконалені коптильні (холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування)
ЩО ВИ МОЖЕТЕТЕ ПРИГОТУВАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ НАШОЇ КОНТИЛЬНІ:
- Копчення риби (холодним способом) триває — від 8 до 36 годин
- копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин
- копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин
- копчення риби (гарячим способом) триває — від 1 до 4 годин
- копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин
- копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин
- витрата тріски — 100 грамів на годину.
До комплекту з коптильнею входить книга з докладними рецептами копчення.
Характеристики:
- Зовнішні розміри: 85x60x174 см
- Внутрішні розміри: 41x40x125 см
- Об'єм камери: 205 л
- Зможете закоптити за 1 раз: 20-25 кг
- Виготовлено з: липа, нержавіюча сталь
- Димогенератор: до 8 годин димління
- Потужність: 2 кВт
- Гарантія 1 рік
Комплектація:
- Покращений модульний блок керування (з'ємний) з ключем
- Поличка зверху
- Авторські навіси і засувки
- Камера з нержавіючої сталі всередині
- Накладні двері
- Трикутні поперечини 6 шт
- Гачки 20 шт
- Регульовані полиці за висотою 2 ряди
- Конвектор 1 шт
- Вентилятор просушування із зовнішнім шибером 1 шт
- Злив для миття камери під кутом 1 шт
- Захисні сітки від комах 2 шт
- Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром 1 шт
- Нагнітач повітря равлик для димогенератора з можливістю працювати від павербанку 1 шт
- Регульований димар з виходом під гофру 1 шт
- Інструкція з експлуатації 1 шт
- Гарантійний талон 1 шт
- Тріска 3 уп
Додатково:
- Холодне копчення та гаряче копчення
- Просушування продуктів у камері та виробництво в'яленої продукції
- Режим обсмажування
- Рівномірний розподіл температури та диму в камері
- Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим
Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!
Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!