Кошик
1312 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ПРОФТЕХ - інтернет магазин силової техніки
Контакти
ПРОФТЕХ - інтернет-магазин силової техніки.
32302, пр-т Грушевського 46, Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (67) 004-43-55
+380670044355
впередназад
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 3
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 4
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 5
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 6
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 7
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 8
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 9
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 10
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, фото 11

Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

33 000 ₴

  • Готово до відправки
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯ
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 (90×83×170 см, до 60 кг) ПІД ЗАМОВЛЕННЯГотово до відправки
33 000 ₴
+380 (67) 004-43-55
+380 (67) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Біг 2.0 (90×83×170 см)

Конвекція та обшивка нержавіючою сталлю всередині - ВЖЕ в базовій комплектації!

Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів.

Коптильня має подвійну утеплену стінку товщиною 64 мм. Таким чином досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати круглий рік.

Продукти можна просушувати прямо в камері і контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачена функція конвекції (рівномірний розподіл тепла всередині камери), функція охолодження і рівномірний розподіл диму всередині камери.

Коптильня пофарбована яхтовим лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.

Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслінкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.

Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.

Коптильня дуже проста у використанні:

Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.

Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру.

  • Копчення риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення риби (гарячим способом) - від 1 до 4 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • витрата тріски - 100 грамів на годину

У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.

Особливості коптильні:

  • Якісна ручна робота
  • Екологічно чисті матеріали
  • Виробник – Древос
  • Матеріал коптильні - липа
  • Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь
  • Розміри: 90×83×170 см
  • Внутрішні розміри: 60х61х113 см
  • Подвійна утеплена стінка 64 мм. Можна використовувати круглий рік
  • Тип: деревна, домашнього користування
  • Тип копчення – холодне і гаряче з функцією в'ялення
  • Нагрівальний елемент (ТЕН) - 2 кВт
  • Разове завантаження коптильні – 50-60 кг
  • Димогенератор: до 8 годин насичення димом
  • Форма – прямокутна із трикутним дахом
  • Конструкція – цільна
  • Джерело диму – тріска

Комплектація:

  • Перекладини 8 шт
  • Гачки 25 шт
  • Рівень 2 шт
  • Піддон для збирання жиру 1 шт
  • Димогенератор 1 шт
  • Компресор 1 шт
  • Інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон (1 рік)
  • Подарункові упаковки тріски

Функціонал:

  • Гаряче копчення
  • Холодне копчення
  • Датчик температури у камері
  • Сушіння продукту перед копченням

Додаткова комплектація:

  • Колеса - 1200 грн
  • Освітлення в коптильній камері - 1500 грн
  • Заміна на димогенератор з відстійником - 3000 грн
  • Оглядове вікно - 2000 грн 
  • Бічний столик - 1500 грн
  • Решітка для сиру: міні та сімейна - 450 грн, класік та біг - 600 грн
  • Бічні ручки - 1500 грн
  • Гравірування - від 1000 грн
  • LED підсвічування - 1500 грн 
  • Компресор у даху - 700 грн
  • Парогенератор звичайний - 5500 грн
  • Парогенератор під тиском - 8500 грн
  • Накладні двері - 2000 грн
  • Пересувні полички - 1500 грн
  • Конвекція - 3000 грн
  • Обшивка нержавіючою сталлю: міні та сімейна - 3000 грн, класік - 3500 грн, біг - 4000 грн

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!

Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!

 

 

 
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильні50-70 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Висота1130 мм
Довжина610 мм
Ширина600 мм
Габаритні розміри
Довжина коптильні900 мм
Ширина коптильні830 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби25 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів8 шт.
Додаткові характеристики электрокоптильни
Споживана потужність2000 Вт
Інформація для замовлення
  • Ціна: 33 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner