Стане в нагоді кожній господині термобокс «Пан Свирид». Пристрій являє собою електронний термоконтейнер, підтримує всередині постійну задану температуру. Створює найбільш сприятливі температурні умови для росту дріжджових матеріалів* (+25....+30°З).
Тісто підніметься гарантовано при будь-яких умовах.
Тепер, з «Паном Свиридом» кожен зможе спекти смачний сніданок або порадувати малюків гарячою випічкою. Будь-хто, без будь-якої підготовки і навчання, впоратися з тестом з першого разу - доведено практикою!
Розміри термобокса 43х43х25 см дозволяють розмістити всередині, як велику кухонну миску ємністю 5-1s0 л (для підйому тесту), так і деко для духовки об'ємом 46 л (для підйому перед випічкою хлібобулочних виробів).
В комплект пристрою входять:
Декоративний чохол для термобокса виконаний в особливому стилі і може стати частиною інтер'єру будь-якої кухні. Відмінний подарунок коханій жінці, мамі, шанованою тещі або свекрусі, або молодої сім'ї на новосілля. Функціональний, корисний і стильний подарунок здивує кожного.
Пристрій безпечно для людей і тварин — напруга харчування нагрівальних елементів — 12 вольт.
Технічні характеристики термобокса «Пан Свирид»
Характеристика |
Значення |
Рекомендована завантаження тіста, кг |
1-2 кг |
Обсяг термобокса |
46 літрів |
Харчування |
12в |
Потужність |
30 Вт |
Режим підтримки температури |
Автоматичний |
Точність контролю температури |
0,1°C |
Установка температури в межах |
20…50°C |
Розміри пристрою, см |
43х43х25 |
Вага, кг |
1,3 |
! Складання каркаса та включення в роботу термобоксу займає менше 5 хвилин.
На смак та аромат хліба та хлібобулочних виробів впливають не лише якість сировини, використаної для випікання хліба, а й характеристика ферментативних та термальних процесів. А Пан Свирид забезпечує ідеальні умови для таких процесів.
*Французькі пекарі вважають, що найкраще тісто підходить за 27 градусів. За такої температури швидкість виділення газу досить велика - виходить тісто відмінної якості, а хліб з нього дуже смачний і ароматний.
Застосування термобоксу в інших областях
§ Приготування сусла (бродіння) у виноробстві (Ємність з суслом обгортається нагрівальним килимком і виставляється оптимальна температура бродіння винних дріжджів, наприклад для Saccharomyces 25°С
§ Приготування міцних (чача, ракія, віскі, абсент, бренді, граппа) і слабо алкогольних напоїв (медовуха) в домашніх умовах (для всіх рецептів суть одна, забезпечити оптимальне бродіння в ємності шляхом підтримання постійної температури)
§ «Домашня пастеризація» найсвіжіших «закруток» - тривала (добова і більше) витримка законсервованих продуктів у теплі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Broody |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |